Nosturiautot, päällirakenteet ja kasettilavat Koillismaalla
// Kuusamo

Nosturiautot, päällirakenteet, kasettilavat – ja laitteistot sekä vaihtolavat

KKP-Tuotanto Oy on raskaan kaluston asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja rakentaa nosturiautoja. Valmistamme konepajallamme myös kuorma-autojen päällirakenteita, kasettilavoja ja -laitteistoja sekä vaihtolavoja. Meillä on vankkaa osaamista hydrauliikkaratkaisuista.

Toimialueeseemme kuuluu mm. Posio, Kuusamo, Taivalkoski ja Suomussalmi. Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä tuotteita tilauksesta myös muualle Suomeen.

Tuotteemme

  • Nosturiautot: suunnittelu ja rakentaminen
  • Päällirakenteet ja perävaunut raskaalle kalustolle
  • Fassi nostureiden jälleenmyynti
  • Koneenkuljetusautot
  • Kasettilavat ja -laitteistot
  • Vaihtolavat
  • Muut asiakkaan tarpeitten mukaan räätälöivät tuotteet

Nosturiautot mittatilaustöinä

Valmistamme nosturiautoja tilaustöinä asiakkaan tarpeeseen räätälöityinä. Tilaamalla nosturiauton meiltä, varmistat laitteen soveltuvuuden yrityksesi tarpeisiin. Uuden koneen suunnittelu käynnistyy, kun otat yhteyttä Kasurisen Mattiin ja kerrot yrityksesi nostolaitetarpeista.

Nostokapasiteetti 250 tonnimetriin asti

Nosturiauto suunnitellaan käyttötarkoituksen mukaan. Lavan, apurungon ja tukijalkojen lisäksi huomioimme kappaleet, joita laitteella käsitellään. Olemme rakentaneet paljon kevyitä työkoneita, joiden nostokapasiteetti on jopa 80 tonnimetriä. Suurimman valmistamamme laitteen nostokapasiteetti on 215 tonnimetriä. Valmistamme laitteet aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi, eli

Raskaan kaluston huollot sekä nostureiden katsastus ja merkkihuollot

Lue lisää

Voit tuoda nosturiauton katsastettavaksi tiloihimme Kuusamon Tamppitielle. Teemme myös nosturivalmistajien merkkihuoltoja.

Konepajalla huollamme ja korjaamme mm. kaivinkoneita ja pyöräkoneita.

Lue lisää